Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: of Rachel er wel of niet met een voetbalhunk vandoor is, waarom de kleine Beckham nooit een krantenwijkje hoeft te nemen, er een felle prijzenoorlog woedt in tv-land, Estelle Gullit zich weer eens onsterfelijk belachelijk maakt en het ‘sprookje’ tussen prinses Margarita en man Edwin een nieuw vervelend hoofdstuk ingaat.

Rachel aan de rol

Gespot: Rachel Hazes met blonde voetbalhunk John de Wolf. Al enige weken geleden verscheen deze melding als een heel kort berichtje in één van de bladen. En onmiddellijk dook iedereen er op. Want wow: die eeuwig trouwe Rachel Hazes die vreemd zou gaan, dat was me ’n vette roddel! André was in die tijd nog verre van dood en Rachel was zojuist weer half bij hem ingetrokken om voor hem te zorgen. Al met al veel stof voor speculaties dus. Weekend komt deze week met alweer het verhaal, alleen wordt het nu stellig ontkend door iemand van André’s bedrijf. ‘Het is verschrikkelijk dat dit wordt vertelt’ zegt de betreffende juffrouw ‘John en Rachel kennen elkaar niet eens’. Het gerucht zou extra spanning opleveren voor de toch al zo gekwelde weduwe. Er is nu zelfs een oproep gedaan om Rachel en de kinderen met rust te laten.

Erkenning voor Estelle

In Amerika bestaat het al honderd jaar, maar in Nederland is het een nouveauté: een exclusieve creditcard voor rijke mensen. American Express komt met het nieuwtje en noemt het de Centurion card. Wie er een wil bezitten, moet maar liefst 2000 Euro per jaar lidmaatschapsgeld betalen. En dan heb je nog niks gekocht, heb je alleen een stukje titaniumkleurig plastic in je portemonnee zitten! Waarschijnlijk zien rijke lieden er weer een leuk hebbedingetje in om zich mee te kunnen onderscheiden van het gewone voetvolk, net als een piepklein maar peperduur Prada tasje of onbetaalbare schoenen van Jimmy Choo die uit maar drie leren bandjes bestaan. Natuurlijk was shopaholic Estelle Gullit uitgenodigd bij de presentatie van de creditcard en toen moest en zou ze er ook een hebben. Ze kirde dat ze haar card vooral voor extreme dingen ging gebruiken (we zijn benieuwd wat dat dan zijn?) en was dolblij met het ding. Ja Estelle, lieve schat. Als je je zó als geldverslindend leeghoofd laat zien aan de pers, kom je natuurlijk nooit van je imago van winkelend dom blondje af! Story geeft er een positieve draai aan en noemt het artikeltje vriendelijk ‘Eindelijk erkenning voor Estelle’.

Thank you, uncle Elton

‘Dank je wel, oom Elton’ staat er boven een piepklein artikeltje in Weekend. Op de foto staan Victoria Bekham en haar zoontje Brooklyn. ‘Oom Elton’ slaat op Elton John, die de peetvader is van dit kleine manneke. Hij blijkt een echte suikeroom te zijn, want na zijn overlijden laat hij zijn vermogen na aan zijn 10 petekinderen. Hij laat dan maar liefst 288 miljoen Euro achter, waarvan Brooklyn er dus straks bijna 29 miljoen op z’n kinderspaarrekening kan bijschrijven. Nu is Elton weliswaar pas 57 jaar, maar je weet maar nooit hoe lang het leven is van een oude rocker die vol sex, drugs en rock ‘n roll leeft. Dus wie weet rijdt Brooklyn straks rond op een brommertje dat hij van het geld van Ook Elton heeft gekocht. Voor dat bedrag zouden we ons lieve, lieve oompje ook intens dankbaar zijn.

Getouwtrek om de tonnen

Tv-goeroe John de Mol heeft een ware prijsoorlog in medialand ontketend. De tycoon is van plan een nieuwe tv zender op te richten op het net van Nickelodeon en heeft al diverse bekende Nederlanders benaderd om voor hem te komen werken. Natuurlijk gaat iedereen er van uit dat zus Linda de Mol de overstap maakt, maar ook Albert Verlinde’s naam wordt in Story genoemd. Hij verdient nu niet slecht bij RTL4 (hoeveel precies is niet bekend, collega Beau van Erven Dorens strijkt 450.000 Euro op), maar het is hem blijkbaar niet genoeg. Toen hij onlangs een salarisverhoging kreeg aangeboden van een schamele 50.000 Euro, was dit hem niet genoeg. Hij verspreidde onmiddellijk het gerucht ‘volgend jaar wel weer eens iets anders te willen doen’ (lees: een overstap maken naar John de Mol) en hoopt natuurlijk dat zijn huidige bazen hun portemonnee trekken en hem tegemoet komen. Om een half tonnetje meer of minder hoeft Albert het trouwens niet te laten. Zijn musicals leveren goud geld op en ook als ambassadeur van de Bank Giro Loterij wordt hij drie dubbel en dwars uitbetaald (men fluistert zelfs 300.000 Euro per jaar).

En ze leefden…

‘…nog lang en ongelukkig’. Dat zou het sprookje van prinses Margarita en man Edwin de Roy van Zuydewijn kunnen zijn. Want na alle rellen en aantijgingen, gaan ze nu een nieuw vervelend hoofdstuk in. Het paar wil scheiden, maar het schijnt dat Edwin de boel traineert. Volgens Story is het paar in gemeenschap van goederen getrouwd en wacht Edwin totdat Margarita de miljoenenerfenis van oma Juliana binnen heeft. Dan kan de op zwart zaad zittende Edwin daar mooi de helft van opstrijken. In Party staat dat Margarita via haar deurwaarder een oproep in de krant plaatste waar in stond dat Edwin op kantoor zijn scheidingspapieren moest komen ondertekenen. Edwin zou namelijk geen vaste woon- of verblijfplaats hebben. We hebben echter een donkerbruin vermoeden dat dit een valse zet is van de prinses. Zo maakt ze haar aanstaande ex nog even zwart door hem en publique voor gek te zetten in de krant door hem als zwerver te bestempelen. Die twee zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd qua valse streken!