Rachel Roy heeft aangifte gedaan nadat haar persoonlijke online media-accounts zijn gehackt. De vermeende minnares van Jay Z werd mogelijk bezongen in een hit van Beyoncé en wordt sindsdien door de fans van de zangeres lastiggevallen.

Op haar album Lemonade zingt Beyoncé op het nummer Sorry over vreemdgaan en zingt ze over iemand die ze "Becky with the good hair" noemt. Volgens fans zou het nummer gaan over Jay Z die zijn vrouw heeft bedrogen met Rachel Roy, maar dat is nooit bevestigd. Verhalen over de affaire gaan al jaren.

TMZ schrijft documenten te hebben gevonden waaruit blijkt dat Roy enkele dagen na het uitbrengen van het nummer aangifte heeft gedaan van hacken.

Enkele uren na de release van Sorry schreef de modeontwerpster op Instagram een referentie naar het nummer. Bij een foto van zichzelf en een vriendin schreef ze "good hair don't care", waarna ze meteen belaagd werd door de fans van Beyonce met emoji's van bijen op Instagram. De fans van Beyoncé noemen zichzelf de 'beyhive' - de bijenkorf.

In de documenten, gevonden door TMZ, komt duidelijk naar voren dat Roy de fans van Beyoncé verantwoordelijk houdt voor de hacks van haar mail- en iCloud-accounts.

De politie van Los Angeles heeft toestemming van de rechter om telefoon- en mailgegevens te onderzoeken in de zaak.