Sabia Boulahrouz verlangt naar stabiel leven voor kinderen

Sabia Boulahrouz verlangt naar een eigen woning die meer stabiliteit in haar leven moet brengen. 

''Wat ik nu wil is een eigen appartement. Echt iets van mij en de kinderen. Waar geen media voor de deur staan, zodat we een stabiel leven kunnen leiden'', vertelt Boulahrouz in het AD.

Ze woont nu nog in Hamburg in het huis dat ze met haar ex-vriend Rafael van der Vaart huurde. ''We staan samen in het huurcontract. Eigenlijk zouden we dat moeten regelen, zodat ik ook gewoon door kan gaan met mijn leven. Maar Rafael en ik hebben nu geen contact. Ik heb ook geen contact met zijn familie", aldus Boulahrouz.

"Dat gebeurt er als iemand van de een op de andere dag vertrekt. Hij heeft één koffer meegenomen naar Sevilla, dat is het. Hij heeft nooit samen met mij aan de kinderen uitgelegd dat het over was, ook niet telefonisch. Misschien dat Amaya en Daamin het dan hadden begrepen. In het begin zeiden ze: 'Kun je niet papa bellen en sorry zeggen, zodat hij weer naar huis komt'?''

Gezinsleven

Ze beseft dat ze haar kinderen niet het gezinsleven kan geven waar ze zelf van droomde. ''Ik heb daarom best vaak het gevoel dat ik heb gefaald, maar ik kan die gedachte nu loslaten. Het is goed zo. Ik sta als een leeuw voor ze. Ik geef ze alles dat ze nodig hebben. Daar heb ik geen man voor nodig."

Boulahrouz verblijft momenteel in Keulen zolang de opnames van Dance Dance Dance duren. "Weet je dat er nog steeds elke dag fotografen achter me aanzitten? Mijn danscollega's begrijpen er niets van. 'Wat is dit?' Nou, welcome to my life.''

Lees meer over:
Tip de redactie