Kanye West vergelijkt naaktfoto's Kim Kardashian met kunst

Kanye West (39) staat volledig achter Kim Kardashians (35) keuze om regelmatig naaktfoto's op sociale media te publiceren. De Amerikaanse artiest vergelijkt de foto's met kunst.

"Het heeft iets weg van de Renaissance", vertelt de rapper in gesprek met Harper's Bazaar. "Het is een schilderij, een moderne versie van een schilderij."

Het maakt de echtgenoot van de realityster weinig uit dat de foto's af en toe voor ophef zorgen. "Ik hou van haar selfies. Ik vind het fantastisch om haar naakt te zien. Ik hou sowieso van naakt. En ik hou van prachtige vormen."

"Ik vind het belangrijk voor Kim dat zij haar figuur kan tonen. Als ze dat niet mocht doen dan is het net alsof je Adele verbiedt om te zingen."

Prijs

De vrouw van West kreeg onlangs een prijs voor het plaatsen van een naaktselfie op Twitter. "Wanneer je niets hebt om aan te trekken", schreef ze destijds bij de foto. 

Het leverde haar veel kritiek op, maar ook bewondering. Zo plaatste het model Emily Ratajkowski kort daarna ook een naaktfoto met Kardashian en haarzelf op de sociale netwerken.

Eerder ging de moeder van Saint en North West uit de kleren voor GQPlayboy,W. en Love Magazine.

Lees meer over:
Tip de redactie