Partner The Cosby Show-actrice Keshia Knight Pulliam ging vreemd

De man van Keshia Knight Pulliam, Ed Hartwell, ging vreemd. Dat zegt de The Cosby Show-actrice die dinsdag een scheiding aanvroeg.

Het koppel trouwde op Oudjaarsdag. Hartwell zou al vroeg in het huwelijk zijn vreemdgegaan. De 37-jarige actrice zou hem destijds zelfs al hebben willen verlaten. "Ik had de scheidingspapieren al klaar, maar hij zei alle juiste dingen. Hij wilde een familie zijn", vertelde Knight Pulliam woensdag aan Entertainment Tonight.

Ze maakte vorige week bekend dat ze zwanger is van een meisje. Oud-footballspeler en realityster Hartwell heeft nu een vaderschapstest geëist. "Dat is geen probleem, dit is zijn dochter", zegt de actrice daar over.

De voormalige kindster, die jongste dochter Rudy Huxtable speelde in The Cosby Show, is niet van plan nog een reddingspoging voor haar huwelijk te ondernemen. Ook is dit de laatste keer dat ze de scheiding in het openbaar bespreekt.

"Na dit interview ben ik er klaar mee. Ik blijf dit niet herbeleven, maar ik sta het ook niet toe dat mensen leugens over me vertellen."

Lees meer over:
Tip de redactie