Frans Verstappen ontkent door zoon Jos mishandeld te zijn

Frans Verstappen, de opa van Formule 1-coureur Max, ontkent dat hij door zijn zoon Jos fysiek is mishandeld. Volgens de oudste Verstappen wordt er gepoogd om de familie in een kwaad daglicht te stellen.

De Telegraaf meldde woensdagochtend dat Frans Verstappen afgelopen zondag klappen zou hebben gekregen van zijn zoon Jos. 

"Ik moet nog een uitgebreide verklaring gaan afleggen bij de politie, maar hier ligt wel de grens. Jos heeft gewoon losse handen", zou Verstappen tegen de krant hebben gezegd.

Op dezelfde ochtend liet Frans Verstappen aan Radio538 weten dat de berichtgeving van de krant helemaal niet klopt: "Die achterlijke krant. Het is één groot lulverhaal. Jos kapot maken, Max kapot maken en opa kapot maken. Stelletje honden zijn het."

Video: Frans Verstappen reageert bij Radio 538

Politie

De Telegraaf onderbouwt zijn berichtgeving met uitspraken van politiewoordvoerder Michiel Maes, die bevestigt dat er zondagavond een gewonde man is aangetroffen in een IJssalon aan de Stationsweg in Montfort. 

Frans Verstappen is eigenaar van een ijssalon aan de Stationsweg, maar de politie kan niet bevestigen dat hij de persoon in kwestie is en wil niets zeggen over het exacte adres.

Wel zegt de woordvoerder tegen NU.nl dat er door de gewonde aangifte is gedaan en dat die nog niet is ingetrokken.

Lees meer over:
Tip de redactie