De pleegzoon van Tineke Schouten ontkent dat hij de cabaretier heeft gechanteerd. "Ik denk dat mijn vader gewoon wat gemopperd heeft."

Dat vertelt pleegzoon Armand Brunyanszki dinsdag in gesprek met Shownieuws.

Hans Brunyanszki, echtgenoot van Schouten en vader van Armand, onthulde aan Privé dat er spanningen binnen zijn familie waren. "Oké, je betaalt me nu 20.000 euro of ik hang de vuile was op in de media", zou Armand hebben gedreigd.

De echtgenoot van de cabaratier zegt niet te weten wat zijn zoon zou willen vertellen aan de media, maar het verdrietig te vinden dat zijn eigen kind dergelijke stappen wil nemen.

Persoonlijke berichten

De zoon van Brunyanszki zou contact hebben gezocht met Privé en hen persoonlijke berichten tussen hemzelf en Schouten hebben laten lezen. Daaruit blijkt dat hij geld en promotie wil voor de kickboks-carrière van zijn dochter.

Schouten heeft geweigerd mee te werken aan de promotie, waarna de zoon van haar partner besloot de media op te zoeken. "Ik heb alleen mijn berichten gestuurd om te bewijzen dat ik Armand ben."

"Mijn vader en ik houden van elkaar, maar ik had liever niet gehad dat hij zulke dingen zei. Ik ken mijn vader heel goed. Ik geloof het trouwens ook niet", reageert Armand Brunyanszki in het SBS6-programma.

Dat er spanningen binnen de familie zijn ontkent de pleegzoon niet. "Ik denk dat er in ieder huishouden weleens spanningen zijn, dat is normaal in Nederland."

Video: Armand Brunyanszki reageert op beschuldiging van chantage