Amber Heard weigert naar verluidt de geheimhouding over haar ex-partners' financiële situatie te ondertekenen. Ze beschuldigt Johnny Depp van het tegenwerken van de scheidingsprocedure.

TMZ meldt dinsdag dat de dertigjarige actrice de scheidingsdocumenten heeft ingeleverd. Daarin staat dat ze het Depp kwalijk neemt dat hij alleen zijn financiële papieren aan haar wil overhandigen als er aan bepaalde voorwaarden wordt gedaan.

Volgens de papieren moet Heard elke keer ruim 90.000 euro betalen indien er informatie omtrent Depps financiële situatie wordt gelekt. Het maakt hierbij niet uit of de actrice dat zelf heeft gedaan of niet.

Daarnaast beschuldigt ze de advocaten van Depp van het opzettelijk tegenwerken van de procedure. Aan haar is gevraagd of ze op 3 of 8 augustus een getuigenverklaring kon afleggen, maar op die dagen is ze in Londen aan het werk voor de film Justice League. Haar voorstel om in het weekend af te spreken werd afgewezen.

Contactverbod

Heard vroeg in mei een scheiding aan van Depp na een huwelijk van anderhalf jaar. Ze verklaarde herhaaldelijk door de Hollywoodster te zijn mishandeld. Ze vroeg bij de rechter om een contactverbod voor Depp.

Het koppel had vier jaar lang een relatie. Daarvoor was Depp veertien jaar samen met de Franse actrice Vanessa Paradis.