Lauren Verster baalt dat Jort Kelder heeft gesproken over de affaire die zij had tijdens haar relatie met de presentator. Die lag ten grondslag aan de breuk tussen hen beiden.

"Ik heb dit meer dan een jaar uit alle interviews gehouden, ook uit liefde voor Jort", zegt Verster in een reactie aan Shownieuws.

"Niemand heeft daar iets mee te maken. Nu kiest hij ervoor om dit te zeggen en word ik de hele dag gebeld."

Kelder was maandagavond te gast in het WNL radioprogramma Zomeravondgesprek op NPO Radio 1. In de uitzending vertelde hij over de breuk met Verster. "Die is gewoon met een ander gegaan." 

Tijdens het gesprek zegt Kelder dat hij er ook iets positiefs in heeft gezien: "Het is een les in nederigheid, als je in de liefde bedrogen wordt, in mijn geval ook nog publiekelijk, met meerdere vriendinnen. Dat vind ik voor mijn eigen veronderstelde arrogantie wel een goede correctie. Het is niet zo erg om mee te maken. Het doet wel pijn", zegt Kelder. 

Video: Reactie Lauren Verster op uitspraken Jort Kelder

Verliefd

In oktober 2015 werd duidelijk dat Kelder (51) en Verster (36) uit elkaar waren. Over de reden van de breuk werd tot deze dag niet veel bekendgemaakt.

"Ik ben heel erg verliefd op iemand anders geworden, dat ging niet weg", vervolgt Verster dinsdag tegen Shownieuws. "Ik heb daar een hele tijd mee geworsteld, maar ben zo heftig verliefd geworden en dat bleef maar aanhouden."

Verster zegt verder dat ze nog steeds met de man waarop ze verliefd werd samen is. 

Kelder is naar eigen zeggen voorlopig klaar met de liefde. Ook de relatie tussen hem en Georgina Verbaan werd verbroken omdat de voormalig Quote-journalist werd bedrogen.