Danny Froger sluit niet uit dat hij en zijn ex Michelle van den Eijnde weer bij elkaar komen. De twee gingen in mei na een relatie van vijf jaar uit elkaar en hebben nu nog steeds dagelijks contact.

"Ik zeg niet dat het weer goed komt tussen Michelle en mij, maar het is wel mogelijk", aldus de 28-jarige Froger in gesprek met Story.

De zoon van zanger René verbrak de relatie omdat hij zich compleet wilde concentreren op zijn carrière en dat niet goed kon combineren. "Dat vond ik geen makkelijke beslissing. Als je vijf jaar bij elkaar bent, heb je hoe dan ook iets samen opgebouwd. En daar moet je dan afscheid van nemen."

De twee gingen als goede vrienden uit elkaar en spreken elkaar ook nog regelmatig, volgens de zanger bellen ze elkaar bijna dagelijks. "Of we sturen elkaar een berichtje om te laten weten hoe het gaat en waar we mee bezig zijn."

Met een nieuwe relatie is Froger momenteel niet bezig. "Het is nog niet in me opgekomen om te gaan daten. Daar staat mijn hoofd niet naar en ik heb er ook geen tijd voor."