De pleegzoon van Tineke Schouten chanteert haar en haar echtgenoot. Hans Brunyanszki is van plan aangifte te doen tegen zijn zoon.

"Hij dreigt: 'Oké, je betaalt me nu 20.000 euro of ik hang de vuile was op in de media.' Dat is natuurlijk uiterst triest", aldus Brunyanszki in gesprek met Privé.

De echtgenoot van de cabaratier zegt niet te weten wat zijn zoon zou willen vertellen aan de media, maar het verdrietig te vinden dat zijn eigen kind dergelijke stappen wil nemen.

De zoon van Brunyanszki zou contact hebben gezocht met Privé en hen persoonlijke berichten tussen hemzelf en Schouten hebben laten lezen. Daaruit blijkt dat hij geld en promotie wil voor de kickboks-carrière van zijn dochter. Schouten heeft geweigerd mee te werken aan de promotie, waarna de zoon van haar partner besloot de media op te zoeken.

Bunyanszki: "We willen gewoon niet te veel privézaken op het internet plaatsen. Dus ze heeft bedankt voor de eer en daarmee zou de kous af moeten zijn, maar dat is hij nu kennelijk niet. Dus moeten er nu andere maatregelen komen tot de rust weerkeert."