Het huwelijk van Ozzy en Sharon Osbourne is volgens eerstgenoemde "weer helemaal goed". Het stel ging een aantal maanden geleden tijdelijk uit elkaar.

"Alles is weer op de rails", zegt de 67-jarige muzikant in gesprek met Good Morning America

"En we leefden nog lang en gelukkig", vervolgt hij. "Ik zou graag willen weten wie die zin bedacht heeft, want ik wil 'm graag bedanken."

Osbourne zegt in het gesprek dat een huwelijk pieken en dalen heeft. "Op de dagen dat het slecht gaat moet je je rug recht houden en ervoor zorgen dat je sterk terugkomt. Je maakt fouten en het is belangrijk dat je daarvan leert."

Bedrog

In mei maakten de rocker en zijn vrouw bekend dat ze na 34 jaar uit elkaar zouden gaan. De Black Sabbath-zanger zou haar bedrogen hebben met zijn haarstyliste Michelle Pugh. "Ik ben 63 jaar oud, ik kan op deze manier niet leven", reageerde Sharon Osbourne in haar eigen talkshow The Talk.

Dochter Kelly Osbourne zette na de uitzending nog het mobiele telefoonnummer van haar vaders minnares op Twitter, waarbij ze mensen opriep het nummer te bellen als ze behoefte hebben aan een goedkope kappersbeurt en seksuele handelingen.

Een maand later verscheen het koppel weer in het openbaar. Kelly Osbourne bevestigde vervolgens dat de twee bij elkaar zijn gekomen.