Domien Verschuuren leest alles wat er over hem geschreven wordt. De 3FM-dj is benieuwd wat mensen van hem vinden. "Ik zoek op Twitter ook op mijn eigen naam."

"Kijk, ik ben natuurlijk niet zo bekend als een Lieke van Lexmond, wat als voordeel heeft dat ik geen bakken vol stront over me heen krijg. Maar er wordt weleens iets gezegd, en dan wil ik altijd weten wat", aldus de radiodj in gesprek met VIVA.

Doordat hij naar eigen zeggen een "aparte naam" heeft is het redelijk makkelijk om berichten te vinden. "Dan kom je soms op berichten uit die niet per se voor jou bedoeld zijn, er wordt veel achter je rug om gekletst."

Het vreemdste wat de 28-jarige radiodj tijdens zijn zoektochten is tegengekomen, is een seksueel getinte opmerking. "Ik vertelde in mijn vlog dat ik misschien een kat wilde en toen stond er een reactie onder: 'OMG, Domien mag anders wel in mijn poes gaan wonen'. Dat meisje is waarschijnlijk niet ouder dan veertien en heeft gewoon een vader en een moeder… Ik heb maar niet gereageerd."