De vader van Lindsay Lohan, Michael Lohan, laat zondag weten dat hij zijn dochter gelooft. Lindsay Lohan vermoedt dat haar verloofde vreemd is gegaan.

Dat zegt Michael Lohan in US Weekly

De actrice ging afgelopen zaterdag los op sociale media tegen haar verloofde, de Russische miljonair Egor Taravasov. Ze beschuldigt hem van bedrog en vreemdgaan met een Russische prostituee. Ook beweerde de filmster in verwachting te zijn van Taravasov.

"Ik sta voortdurend in contact met haar", vertelt vader Lohan het Amerikaanse tijdschrift. "Ze zegt dat hij vreemd is gegaan. Ik denk niet dat ze dit zou zeggen als het niet waar is."

De actrice verloofde zich afgelopen april met de vermogende Rus. Volgens haar vader was ze zielsgelukkig met Taravasov: "Ik heb haar in lange tijd niet zo gelukkig gezien."

Geen contact

Sinds de ruzie afgelopen weekend is er geen contact geweest tussen de Mean Girls-ster en Taravasov. Ook Michael Lohan zegt niets van de Rus te hebben gehoord. "Ik denk ook niet dat hij met me gaat praten. Zeker niet na wat ik nu gezegd heb", aldus vader Lohan.