Calvin Harris heeft samen met Kim Kardashian de verjaardag van Jennifer Lopez gevierd in Las Vegas. Dat beide beroemdheden samen op de foto staan lijkt een extra steek te zijn in de richting van Taylor Swift, de ex van Harris.

Kardashian bracht eerder een Snapchat naar buiten waarin de 35-jarige realityster enkele regels van het nummer Famous van Kanye West playbackt, in dat nummer wordt Swift aangehaald.

Volgens West heeft Swift toestemming gegeven voor de teksten, maar de zangeres zegt dat het niet zo is en voelt zich gekwetst. 

Uit fragmenten van een telefoongesprek, die Kardashian vorige week via Snapchat deelde, blijkt dat West met Swift heeft gebeld. In Famous rapt hij over de zangeres: "I feel like me and Taylor might still have sex". Volgens Swift heeft de rapper niet overlegt dat hij haar ook een "bitch" zou noemen in het nummer.

Swifts ex-vriend Calvin Harris playbackte Kanye's nummer That Part mee op een Snapchat-video. "Vrouwtje gaat mij vermoorden, ze is de vrouwelijke O.J. (Simpson red.). Jullie snappen het niet, dit is niet oké", rapte hij mee.

Ook met Harris is Swift in een ruzie verwikkeld. Zij onthulde deze maand zijn hit This is what you came for te hebben meegeschreven, maar daarvoor een pseudoniem te hebben gebruikt. Harris reageerde via Twitter de onthulling als kwetsend te ervaren.