Sabia Engizek is klaar met alle wilde verhalen over haar misluke zwangerschap. In de aflevering van Ranking The Stars die zondag wordt uitgezonden zegt de socialite voortaan juridische stappen te zetten als onjuiste verhalen opduiken.

Patty Brard wilde voor eens en altijd weten hoe het zit. "Je was gewoon zwanger?", vraagt ze Engizek, die antwoordt met een volmondig "ja".

Ook de vraag of haar veelbesproken babybuik echt was, beantwoord Engizek bevestigend. "Het was allemaal heel erg verdrietig en heel heftig. Ik ga nu ook tegen al die dingen aan."

In de aanstaande aflevering van Ranking The Stars komt ook de achternaam Engizek ter sprake. Ze is nog steeds bekend als Sabia Boulahrouz, de naam die ze nog gebruikt op social media, terwijl ze al vier jaar gescheiden is van voetballer Khalid Boulahrouz. Hij vroeg haar te stoppen met het gebruik van zijn achternaam.

Soap

"Jij bent bekend geworden onder zijn naam, daarom maak je daar gebruik van", werpt Gerda Havertong Engizek voor de voeten. "Daar zit je fout lieve oma", reageert de socialite.

"Ik ben niet bekend geworden door de achternaam van mijn ex-man, maar door de hele soap van de afgelopen twee jaar. Mijn eigen naam is helaas meer voor de mensen dat ze weten 'o dat is die bitch’ dan mijn achternaam, zo is het nu eenmaal."