Lange Frans en zijn ex-vrouw Daniëlle van Aalderen hebben de afspraak dat geen van beiden nog nieuwe kinderen krijgt bij een nieuwe partner. 

De ex-vrouw van de rapper vertelt in gesprek met Vrouw dat ze zelf weet hoe moeilijk het is om zelf geen vader te hebben, terwijl halfzusjes dat wel hebben.

"Met Frans heb ik de afspraak gemaakt nooit meer kinderen met een ander te maken. Ik wil niet dat ze zich gaan afvragen waarom papa wel bij de andere kinderen is, maar niet bij hen", aldus Van Aalderen.

Van Aalderen en de rapper, die eigenlijk Frans Frederiks heet, maakten in 2013 bekend te gaan scheiden. Sindsdien onderhouden de twee een goede band, ook voor hun kinderen.

"Voor de kinderen heb ik de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan, maar dat wil niet zeggen dat ik ze hun vader wil onthouden. Integendeel. We hebben Willem en Danie gekregen uit liefde en ik probeer dat altijd in mijn achterhoofd te houden."

Angst

Voorafgaand aan de scheiding leefde Van Aalderen naar eigen zeggen in constante angst. "Komt hij wel thuis vanavond? Ik vond het doodeng wanneer hij achter het stuur kroop na een optreden. Wat als het niet goed zou gaan. Ik hoopte iedere keer dat de politie hem zou aanhouden en z’n rijbewijs zou innemen, maar dat gebeurde nooit. Vaak kwam hij met veel kabaal midden in de nacht thuis, terwijl de kinderen weer vroeg naar school moesten. Dat kon zo niet langer. "