Cheyenne Gullit heeft niet het gevoel dat Ruud Gullit echt een vader voor haar is geweest. "Eerlijk gezegd voel ik mij geen kind van hem."

In gesprek met Privé vertelt de 22-jarige Cheyenne dat haar vader er nooit echt voor haar is geweest. "Het aantal keren dat ik hem in mijn leven gezien heb, is op twee handen te tellen."

"Toen ik anderhalf was, is hij bij ons vertrokken, en sindsdien heb ik hem nog maar zelden gezien. Ik heb niet veel goede herinneringen aan hem", aldus Cheyenne Gullit.

De dochter van Christina Pensa staat regelmatig tegenover haar vader in de rechtbank. Volgens de Italiaanse wet is Gullit verplicht alimentatie te betalen voor zijn 22-jarige dochter en 25-jarige zoon Quincy tot zij een vaste baan hebben, maar dat weigert de oud-voetballer al enige tijd.

"Ik wil het geld niet om maar te doen wat ik wil. Hij denkt dat wij het geld willen om van op vakantie te gaan en een luxeleventje van te leiden, maar dat doen wij niet. Wij hebben het geld nodig om van te leven, meer niet. We hebben niet eens kunnen sparen", aldus Cheyenne.

Slechte vader

Hoop dat de band met haar vader nog beter zal worden heeft Cheyenne niet. "Ik denk niet dat onze relatie kan verbeteren. Misschien als ik jonger was, dat er een kans was, maar nu, met alles wat er is gebeurd, denk ik van niet. Gelukkig ben ik niet het enige meisje op de wereld met een slechte vader. Daar houd ik me maar aan vast."