Model Bregje Heinen vindt 'alles' beter in Nederland dan in New York

Model Bregje Heinen werkt en woont in New York, maar volgens de Nederlandse is "alles" beter in haar geboorteland. "Alles is beter in Nederland. Patat, chips. Alles! Aardbeien, koekjes. Zelfs kip."

"De supermarkten zijn hier heel duur trouwens. Als je boodschappen gaat doen ben je al snel veertig euro kwijt voor één gerecht", aldus de 23-jarige Heinen in gesprek met Grazia.

Samen met haar verloofde Ro Parra-Grady (33) woont het lingeriemodel in New York, waar hij eigenaar is van een nachtclub. Hoewel de twee nu gelukkig zijn in de Amerikaanse stad, weten ze zeker dat ze in de toekomst er weg zullen gaan.

"New York zuigt de energie uit je. Het is zo'n drukke stad. Ik zie mezelf al in een huis buiten New York met een grote tuin. Zo saai ben ik, haha", vertelt het model.

Heinen en haar verloofde willen eventuele kinderen niet laten opgroeien in de stad, zo vertelt Parra-Grady. "Hier spelen onze carrières zich af, dat is nu prima, maar als we ons eigen gezin starten, willen we dichtbij onze families zijn. Dat vinden we belangrijk. Nederland is zeker een optie. Of misschien wel Michigan, waar ik vandaan kom."

Bruiloft

Het huwelijk van de twee zal wel nog in New York zijn. Anders dan in Heinens geboortedorp Borculo, moet de bruiloft ruim van te voren worden gepland. Het stel trouwt dan ook pas over ongeveer anderhalf jaar. "In Borculo, de stad waar ik vandaan kom, kun je, als je het vandaag besluit, over een maand al trouwen. In New York moet je alles ver van tevoren uitstippelen."

Heinen is al druk bezig met het kiezen van haar bruidsjurk. "Ik heb nog geen idee in wat voor jurk ik wil trouwen. Ik heb geen specifieke designer in gedachten. Ik geef daar niet zo om. Wat ik wel weet is dat ik in het wit wil trouwen. Ik wil een traditionele jurk, maar hij moet ook sexy zijn. Het wordt er sowieso eentje die strak zit. Er zijn zo veel mooie jurken. Ik denk dat ik een paar maanden voor de bruiloft jurken ga passen. Als ik the one aan heb, dan voel ik dat wel."

Lees meer over:
Tip de redactie