Ouders overleden Anton Yelchin bedanken fans voor steun

De ouders van acteur Anton Yelchin hebben iedereen bedankt die hen tot nu toe heeft gesteund nadat hun zoon tijdens een ongeluk kwam te overlijden.

Irina en Viktor Yelchin deden dit in een paginagrote advertentie in het Amerikaanse entertainmentblad Hollywood Reporter, meldt The Guardian dinsdag.

"Dit is voor iedereen die ons cadeaus en bloemen heeft gestuurd, voor jullie condoleances en lieve woorden en voor iedereen die kwam en het leven van onze lieve zoon heeft Anton gevierd", staat er in de advertentie.

"We zijn erg onder de indruk van de onvoorwaardelijke liefde voor onze zoon. Hij zou verbaasd zijn over het grote aantal harten en zielen dat hij heeft geraakt."

Star Trek

Yelchin overleed op 19 juni tijdens een auto-ongeluk in Los Angeles. De acteur, die 27 jaar oud werd, is vanaf komend weekend te zien in de nieuwe Star Trek film Star Trek Beyond.

Regisseur en producent J.J. Abrams liet al weten dat het personage dat Yelchin in de film vertolkt in de volgende delen niet door iemand anders gespeeld zal worden.

"Ik kan het me echt niet voorstellen", aldus de regisseur in gesprek met Toronto Sun. Op welke manier in de film uitgelegd zal worden hoe het personage verdwijnt is nog niet duidelijk.

Lees meer over:
Tip de redactie