'Kim Kardashian bewijst goedkeuring Taylor Swift voor nummer Famous'

Kim Kardashian mengt zich in de ruzie tussen haar man Kanye West en zangeres Taylor Swift. De realityster heeft op Snapchat een reeks video’s gepubliceerd waarin Swift telefonisch haar goedkeuring zou geven voor de tekst van het nummer Famous.

In de video’s rapt West de zin "Ik heb het idee dat ik en Taylor Swift nog seks zouden kunnen hebben, ik heb die b*tch beroemd gemaakt", terwijl hij Swift aan de lijn heeft. 

Hij vervolgt met "Ik denk dat dit echt heel gaaf is om te hebben", waarop de zangeres reageert met: "Ik weet het! Het is een soort compliment. Ik waardeer het enorm dat je om mijn goedkeuring vraagt. Bedankt."

Video: Kanye West belt met Taylor Swift over teksten

Nooit gebeurd

Swift blijft er echter bij dat West haar de tekst van het nummer nooit heeft laten horen. Kort nadat Kardashian de video’s met de telefoongesprekken online plaatste, reageerde de zangeres op Instagram met: "Waar is de video waarin Kanye me vertelt dat hij me 'die b*tch' gaat noemen? De video bestaat niet want dat is nooit gebeurd." 

"Ik zou het fijn vinden als ik uitgesloten kan worden van dit verhaal, waar ik ongevraagd onderdeel van ben sinds 2009", besluit ze.

Tip de redactie