Calvin Harris is ontstemd over het feit dat zijn ex-vriendin Taylor Swift heeft toegegeven dat zij meeschreef aan een nummer van Harris en zangeres Rihanna.

"Kwetsend dat zij en haar management zo ver gaan, om mij in een kwaad daglicht te kunnen stellen", schrijft de Schotse dj in een reeks berichten op Twitter.

Harris reageert op berichtgeving van eerder op woensdag. Swift blijkt onder het pseudoniem Nils Sjoberg te hebben meegeschreven aan zijn hit This is what you came for, in samenwerking met Rihanna. Swifts management bevestigde dit nieuws woensdagmiddag.

Beluister This is what you came for van Rihanna en Calvis Harris:

Geheim

Harris had liever gezien dat dit feit geheim was gebleven, zoals beiden hadden besproken.

"Ik weet dat je er behoefte aan hebt om iemand zwart te makenzoals je met Katy (Perry, red) hebt gedaan, maar ik ga niet die persoon zijn, sorry. Ik sta het gewoon niet toe", schrijft Harris in een van zijn vervolgtweets.

Swift en Harris gingen in juni na ruim een jaar uit elkaar. Woensdag ontstond het gerucht dat This is what you came for hiervoor de indirecte aanleiding was. Harris stelde destijds namelijk dat hij en zijn toenmalige partner niet zouden samenwerken en dat ook nooit zouden doen.