Patty Brard is dinsdag onder het mes gegaan. De SBS-presentatrice liet haar borsten verkleinen, vertelt ze in Weekend. Ze heeft veel last van de implantaten die ze jaren geleden liet plaatsen.

"Alles is goed gegaan, ik ben een opgelucht mens!", schrijft de Shownieuws-presentatrice op Instagram.

Brard zegt een goede reden te hebben voor het weghalen van haar implantaten. "Dit jaar gebruik ik een gedeelte van mijn zomervakantie om mijn borsten te laten verkleinen. Ik heb er heel goed over nagedacht en na een goed gesprek met mijn plastisch chirurg, heb ik besloten ervoor te gaan'', zegt Brard.

De zangeres en presentatrice onderging jaren geleden een borstvergroting. "Ik voel de implantaten zitten, vooral bij mijn linkerborst. Nu weet ik niet of de prothese zich heeft verplaatst, maar het is een rotgevoel."

"Je hebt constant het gevoel dat er iets in je lichaam zit wat er niet hoort. Bovendien zorgt het volume van mijn borsten er nu voor dat ik me niet meer sexy voel, maar juist een oudere moeke. Alles draait alleen nog maar om het volume van die borsten. Als ik binnenkom, zie je eerst borsten en dan pas Patty'', grapt de presentatrice.

Video: Patty Brard: 'Ik ben erg opgelucht, letterlijk en figuurlijk'

Patty Brard: 'Ik ben erg opgelucht, letterlijk en figuurlijk'
Patty Brard: 'Ik ben erg opgelucht, letterlijk en figuurlijk'

Steun

Brard trouwde in 2014 met Antoine van de Vijver, die haar de afgelopen tijd heeft gesteund. "Dankzij de onvoorwaardelijke steun en liefde van Antoine durf ik deze stap te zetten", zegt ze.