Chrissy Teigen verdedigt Kristin Cavallari na kritiek op 'magere kinderen'

Chrissy Teigen is het zat dat moeders elkaar op sociale media aanvallen. Ze verdedigde op Twitter realityster en moeder Kristin Cavallari, toen deze negatief commentaar kreeg op een foto van haar 'uitgemergelde' kinderen.

Cavallari had een foto op Instagram gepost waarop haar echtgenoot en twee zoons te zien waren in zwemkleding. Volgers van de realityster, die niet onder stoelen of banken steekt dat ze een strikt dieet volgt om slank te blijven, vonden haar zonen te dun.

"Ik weet dat je gezond kookt, maar het is niet normaal dat je hun botten ziet", schreef een van de volgers. Cavallari blokkeerde de negatieve volgers en schreef: 'Ja hoor, ik laat mijn kinderen verhongeren'.

Teigen reageerde dinsdag op een nieuwsbericht over het voorval. "Ik zal nooit begrijpen waarom ouders elkaar zo bekritiseren, terwijl ze weten dat ze zelf gek zouden worden als zij die kritiek continu zouden krijgen", aldus Teigen, die sinds april moeder is van dochter Luna.

Het dertigjarige model heeft in de afgelopen tijd zelf ook veel kritiek gekregen, onder meer omdat ze kort na de geboorte van haar dochter uit eten ging met haar echtgenoot John Legend.

Tip de redactie