'Dronken Lamar Odom uit vliegtuig gehaald'

Oud-basketballer Lamar Odom is afgelopen maandagavond uit het vliegtuig gehaald nadat hij meerdere malen overgaf. Volgens passagiers was hij erg dronken.

De ex-partner van Khloé Kardashian had enkele uren voor zijn vlucht van Los Angeles naar New York een aantal glazen whiskey gedronken, meldt TMZ dinsdag.

Twee ooggetuigen vertellen de entertainmentwebsite dat de oud-basketballer naar zijn zitplaats wilde gaan, maar vervolgens overgaf in de keuken. Odom liep daarna naar het toilet om nog een keer te braken.

Odom werd zonder problemen uit het vliegtuig gezet. De oud-basketballer keerde kortstondig terug, maar enkele minuten later bleek dat hij nog niet in orde was. Het vliegtuig is zonder Odom vertrokken.

Uit huis

De voormalige NBA-speler werd eerder deze week door Kardashian uit de woning gezet die zij voor hem huurde, zodat ze hem kon steunen bij zijn herstel en in de gaten houden dat hij van de drank en drugs afblijft.

Volgens TMZ is Odom hier niet toe in staat gebleken. Zijn familieleden vonden vorige maand crackpijpjes en -zakjes in de woning. Kardashian vroeg daarom voor de tweede keer een scheiding aan. 

Ziekenhuis

Kardashian stopte eerder het scheidingsproces nadat Odom vorig jaar oktober bewusteloos in het ziekenhuis belandde. Hij was ingestort na een overdosis drugs en alcohol in een bordeel. Kardashian heeft hem bijgestaan tijdens zijn herstel.

Odom werd onlangs nog gezien in een stripclub, meldt People dinsdag.

Lees meer over:
Tip de redactie