Miljuschka Witzenhausen zou drugsgebruik van partner accepteren

Miljuschka Witzenhausen zegt dat ze het vreemdgaan van een man zou accepteren. "Ik geloof in de allesomvattende liefde. Dat je iemand moet laten zijn wie hij is."

"Dus als hij drugs gebruikt, snurkt of weleens een scheve schaats rijdt, moet je dat allemaal omarmen", vertelt de 31-jarige presentatie in LINDA. "Maar op het moment dat dat niet wederzijds is, gaat het schuren."

Witzenhausen scheidde eind vorig jaar van haar man Tycho Veldhoen, waarmee ze twee kinderen heeft. Het gedeelde ouderschap noemt ze "afschuwelijk".

"Ik mis ze heel erg. En ik moet eraan wennen dat een vader echt een vader wil zijn. Ik heb mijn eigen vader nog maar zelden gezien nadat mijn ouders uit elkaar gingen. Eigenlijk waren alle mannen die ik kende egocentrisch, afwezig, lapzwansen."

Controle

De presentatrice vertelt dat ze graag de controle houdt. "Ik lijk heel rock-'n-roll, maar ik houd er helemaal niet van om de controle te verliezen. Ik ben alleen, heb twee kinderen en een baan. Ik kan het me ook niet permitteren om de volgende dag een kater te hebben."

De oud-TMF-vj zegt dat ze het oneerlijk tegen haar eigen kinderen zou vinden, mocht ze in de toekomst opnieuw kinderen krijgen. "Dat zijĀ parttime bij mij zijn, en een nieuw kindje de hele tijd. Maar goed, als iemand mij probeert te zoenen schiet ik al in de stress, dus zo'n vaart zal het niet lopen."

Witzenhausen heeft inmiddels weer iemand gevonden die ze leuk vindt. "Dus het gaat de goede kant op. De eerste keer vond ik zoenen met hem doodeng. Maar ik doe het rustig aan. Baby steps."

De nieuwe LINDA ligt vanaf woensdag in de winkel.

Lees meer over:
Tip de redactie