'Lil Wayne opnieuw in ziekenhuis na epileptische aanval'

Lil Wayne is opnieuw in het ziekenhuis opgenomen vanwege een heftige epileptische aanval. Een maand eerder kreeg de rapper naar verluidt twee kleine aanvallen in zijn privévliegtuig.

De meest recente epileptische aanval dateert van een week geleden, toen hij vlak voor een optreden ineens onwel werd. Volgens TMZ werd de rapper gelijk naar het ziekenhuis vervoerd. 

Lil Wayne is onderzocht door enkele artsen, maar tot nu toe is niet bekend wat de oorzaak is van de vele epileptische aanvallen van de afgelopen periode. Wel werd de rapper na een kort verblijf op de intensive care ontslagen. Hij kreeg het advies om de komende tijd rust te nemen.

Privévliegtuig

Een maand geleden vloog de muzikant van Milwaukee naar Californië toen hij een toeval kreeg. Het privévliegtuig moest landen in de Amerikaanse staat Nebraska. Tijdens de noodlanding was hij buiten bewustzijn.

Dat was niet de eerste aanval voor de 33-jarige rapper. In 2013 lag hij korte tijd in het ziekenhuis. In 2012 kreeg de Tha Carter-rapper uit New Orleans ook twee dagen achter elkaar aanvallen tijdens een vlucht.

Lees meer over:
Tip de redactie