Tygo Gernandt probeert geen driftkikker meer te zijn

Tygo Gernandt kan zijn driftbuien beter in bedwang houden. De acteur vindt het zonde om boos te worden.

"Ik ben nog steeds wel een driftkikkertje, maar kan mezelf nu beter stoppen", vertelt hij in VIVA.

"Twee dagen geleden wilde ik beneden iets uit de berging halen, maar ik kreeg de deur niet open. Inmiddels gaat er dan geen vuist meer in de deur, maar kan ik hardop tegen mezelf 'STOP NU' zeggen. Ik vind het zonde om mezelf driftig te laten worden. Naarmate ik ouder word, leer ik dat de deur intrappen geen zin heeft."

Adopteren

De 42-jarige acteur is nu ruim een jaar samen met vriendin Annewil Hokken (25). Eerder zei Gernandt al dat hij samenwonen niet ziet zitten, maar zijn kinderwens wil hij mogelijk wel gaan vervullen. Al dan niet op de traditionele manier.

"Mijn vriendin is 25, dus een kind is zeker nog mogelijk. Al houdt het me wel bezig dat een kleine mini-me maken ergens heel egoïstisch is. Er zijn zo veel kinderen op de wereld die geen kans krijgen, daarom denk ik ook weleens aan adoptie."

Een vader op hoge leeftijd ziet Gernandt zichzelf echter niet worden. "Ik vind vijftig jaar wel echt de maximale leeftijd om vader te worden. Ik wil geen oude grijze man zijn die met zijn rollator op het schoolplein staat te wachten."

Lees meer over:
Tip de redactie