Gers Pardoel heeft een parkeerwacht uitgescholden, nadat hij te laat aankwam bij zijn auto en hiervoor een boete kreeg. Dat is te zien in de nieuwste vlog van de 35-jarige rapper.

"We komen net aanlopen. Echt fucking hinderlijk. Deze mevrouw geeft ons gewoon een boete. Jij bent echt vroeger gepest", haalt Pardoel uit naar haar in de video.

De parkeerwacht legt uit aan hem dat hij te laat bij zijn auto aankwam en daarvoor dus niet heeft betaald. Pardoel ontkent dit, terwijl hij op zijn parkeerkaartje ziet dat de ambtenaar inderdaad gelijk heeft. "Wat zielig. Nou fijne dag hoor, mevrouw", reageert hij.

Later in zijn video legt de Ik neem je mee-rapper uit wat er is gebeurd. "We komen hier aan, en toevallig komen ook die twee frikandellen aanlopen", verwijzend naar de parkeerwachten. Even later maakt hij ook schapengeluiden naar de ambtenaren.

"Ze hadden ons geen boete hoeven geven, maar zij kozen ervoor om dat toch te doen. Oh oh oh..", verzucht Pardoel. "Gelukkig werken we hard en kunnen we het ook nog betalen."

De handhaving in Hilversum is op de hoogte van het voorval en komt later maandag met een reactie, meldt Shownieuws.

Video: Gers Pardoel maakt parkeerwachter belachelijk

Gers Pardoel maakt parkeerwachter belachelijk
Gers Pardoel maakt parkeerwachter belachelijk