'Verwilderde Paul Gascoigne loopt naakt naar slijterij'

Op foto's is te zien dat oud-topvoetballer Paul Gascoigne zondagavond naakt over straat loopt, onderweg naar een slijterij. Gascoigne kampt al langere tijd met een alcoholverslaving. De Britse tabloid The Sun spreekt van een "nieuw dieptepunt" in zijn leven.

De 49-jarige oud-speler van onder andere Tottenham, Lazio en Rangers werd, enkel gehuld in een badjas, door een taxi afgezet bij een slijterij.

Toen hij opnieuw de taxi in wilde stappen viel zijn jas open. Daaronder bleek hij niets aan te hebben. Hij liep ook op blote voeten.

"Het was een trieste, publieke vernedering voor Gazza (bijnaam van Gascoigne, red.). We maken ons zorgen om hem", zegt een ooggetuige tegen The Sun. De tabloid maakte maandag een paginagroot verhaal over de foto's.

Het gaat al langere tijd niet goed met Gascoigne. Hoewel hij wordt gezien als een van de grootste voetballers van zijn generatie, kampt hij al langere tijd met drankverslavingen en depressies. Hij probeerde eerder af te kicken van deze verslavingen, zonder succes.

Lees meer over:
Tip de redactie