Sharon Osbourne kan nog niet vergeten dat haar echtgenoot Ozzy is vreemdgegaan. "Kan ik hem ooit weer vertrouwen? Ik weet het niet", zegt ze zondag in The Sun.

Osbourne vertelt dat ze nu vraagtekens plaatst bij alles haar man doet. "Zijn leugens en gekonkel doen nog steeds pijn."

De 67-jarige zanger, die momenteel op tournee is met zijn band Black Sabbath, bedroog de 63-jarige Osbourne met zijn twintig jaar jongere haarstyliste. In mei kwam het bedrog aan het licht, waarna Sharon Osbourne haar man uit de echtelijke woning zette.

Eerlijk

Het stel is inmiddels in therapie. "Ik ga geregeld naar een therapeut en als mijn man hier is gaan we samen. Hij is ook in zijn eentje bezig met een therapie, dus we praten met verschillende mensen. Ondertussen ervaar ik hoe het is om op mezelf te wonen."

De Britse presentatrice heeft het 'heel moeilijk'. "We zijn 34 jaar getrouwd, wonen 36 jaar samen en ik ken hem al 40 jaar. Natuurlijk mis ik hem." Desondanks doet ze nu dingen die ze naar eigen zeggen niet doet als Ozzy thuis zou zijn. "Soms ging ik niet op stap omdat Ozzy aan het werk was of omdat hij niet wilde gaan. Maar nu doe ik waar ik zin in heb."

Osbourne hoopt dat de zanger zijn problemen onder ogen komt en aanpakt. "Dat hij eerlijk en open is en dat hij met respect voor het gezin terugkomt. Dat is mijn diepste wens."