Claudia de Breij trouwt met vriendin Jessica

Claudia de Breij trouwt zaterdag met haar vriendin Jessica van Geel op Schiermonnikoog. Het is het tweede huwelijk voor De Breij.

Dat heeft het management van De Breij gemeld. De 41-jarige cabaretière is sinds februari 2013 samen met Van Geel.

De Breij en Van Geel verschenen voor het eerst samen in het openbaar in november 2014 bij de première van het toneelstuk Annie M.G. op Soestdijk.

Het is het tweede huwelijk voor De Breij, die in 2012 scheidde van Conny Kraaijeveld na een relatie van dertien jaar. Met Kraaijeveld heeft de Mag ik dan bij jou-zangeres een zoontje Bing.

De Breij plaatste zaterdagavond op Instagram een bericht. "Onder de bezielende leiding van Paulien Cornelisse ben ik vandaag getrouwd met mijn grote liefde Jessica", schrijft ze. "In de aanwezigheid van de mensen van wie we houden, onze familie, vrienden en vooral onze kinderen én hun andere moeders! We zijn zielsgelukkig met onze extended family en elkaar."

De witte jurken waren van Pascalle Koldenhof en Saïd Mahrouf.

'Knetterverliefd'

In 2013 vertelde de zangeres in een interview met De Telegraaf dat ze "een fantastische vriendin" heeft. "Maar om met iemand samen te kunnen zijn, moet je wel iets van jezelf opgeven. Je moet iedere dag opnieuw bereid zijn het risico te nemen dat je gekwetst kunt raken. Dat vind ik doodeng."

"Het leven zit vol risico’s, maar ik ben heel gelukkig en knetterverliefd."

Lees meer over:
Tip de redactie