Visagist Leco van Zadelhoff zegt dat hij zijn ex nog dagelijks spreekt. In januari verbrak hij na negentien jaar zijn relatie met Rob Sintenie. 

"We bellen vaak. Dat deden we toch al, want we woonden nooit samen. We kregen een broer-zusrelatie, al geactiveerd doordat we niet samenwoonden", zegt Van Zadelhoff in het AD.

De 48-jarige presentator zegt dat de twee uit elkaar waren gegroeid. "Soms trokken we de zeilen nog wel aan, maar we merkten: qua interesses en ideeën groeiden we uit elkaar. (..) We constateerden dat er een stuk van de koek was opgegeten. Maar er is nog heel veel houden van en onderling respect."

"Ik vind het eigenlijk al knap dat mensen het zo lang volhouden met elkaar. Niet alleen wij, maar überhaupt", concludeert Van Zadelhoff.

Braziliaan

Inmiddels is de stylist samen met de twintig jaar jongere Braziliaan Carlos. Tussen de breuk met Sintenie en zijn nieuwe vriend heeft hij nog met andere mannen afgesproken. "Twee of zo. Ik vind het niet echt leuk. Kennelijk ben ik toch wel een beetje ouderwets. En bovendien: ik ben behoorlijk getrouwd met mijn werk, ik kan er geen dagtaak aan hebben om mannen te veroveren."

Over zijn relatie met Carlos zegt hij in het AD niet veel kwijt te willen. "Het is nog heel pril. Ik heb hem ontmoet in het buitenland, tijdens een vakantie."