Mila Kunis ervaart haar tweede zwangerschap heel anders dan de eerste. Ze is er dit keer minder mee bezig, vertelt de 32-jarige actrice aan Entertainment Tonight.

''Ik was vandaag vergeten hoe ver ik ben. Bij de eerste keer ben je zo betoverd door de belevenis. Ik checkte constant de app, welke fruitgrootte is de baby? Is het zo groot als een druif of een avocado?'', aldus Kunis.

Maar nu is de vrouw van Ashton Kutcher zo druk bezig met werk en het achterna rennen van hun eerste kindje dat ze daar helemaal geen tijd voor heeft.

Dat het verzorgen van een baby niet altijd van een leien dakje gaat, maakte Kunis duidelijk aan de hand van een verhaal. Haar dochter Wyatt zat een keer volledig onder de poep. Haar echtgenoot besloot het schoonmaakklusje even te klaren.

Wasbak

''Ik draai me om en ik zie dat hij haar wast in de wasbak. Dat is verder prima, maar vervolgens rolt hij een hele rol keukenpapier om haar heen. Toen ik vroeg wat hij aan het doen was, zei hij: 'Haar afdrogen. Ik kon geen handdoek vinden.' Ze zat in een witte cocon.'' De actrice zag er wel de humor van in. ''Ik heb er heel veel foto's van gemaakt. Ik ging echt dood van het lachen.''

Kunis en Kutcher werden in oktober 2014 de trotse ouders van dochter Wyatt Isabelle. Het stel trouwde acht maanden later in Californië en in juni bevestigden de twee dat ze nog een kindje verwachten.