'Bobbi Kristina Brown probeerde gezonder te leven'

Bobbi Kristina Brown heeft twee weken voor haar dood nog een poging gedaan om van haar drugsverslaving af te komen, volgens haar toenmalige huisgenoot.

Brown, haar vriendje Nick Gordon en hun huisgenoot Max Lomas besloten dat ze met drugs wilden stoppen en een gezonder leven gingen leiden, zegt Lomas in People.

Net als Gordon, werd ook Lomas in huis genomen door Whitney Houston, de moeder van Brown. Hij was op dat moment het vriendje van Brown.

Die verbrak de relatie toen Lomas werd veroordeeld tot een celstraf. Hij zat in de gevangenis toen Houston stierf, maar trok bij Gordon en Brown in toen hij vrijkwam.

Drugs

Volgens Lomas waren de huisgenoten alle drie zwaar aan de drugs. Hij noemt de relatie tussen Gordon en Brown bipolair. "Ze hadden extreme hoogtepunten en extreme dieptepunten. Er waren altijd heftige ruzies, voornamelijk ingegeven door jaloezie."

De poging van de drie om af te kicken en een gezondere levenstijl aan te nemen leidde tot een gezamenlijk bezoek aan de sportschool. "Maar het werkte niet", vertelt Lomas. "We gingen allemaal weer gebruiken."

De dochter van Houston en Bobby Brown werd op 31 januari 2015 levenloos aangetroffen in de badkuip, bijna drie jaar nadat hetzelfde was gebeurd met haar moeder. De 22-jarige Brown ontwaakte nooit meer uit haar coma en overleed een half jaar later.

Lees meer over:
Tip de redactie