Omdat de trouwring van Manuel Venderbos niet goed past, wilde de presentator de liefde voor zijn vrouw middels een tatoeage uiten. Zijn vrouw ziet dit echter niet zitten. "Omdat een tatoeage voor eeuwig is."

"Onze trouwringen waren een beetje mislukt, die van mij was bijvoorbeeld te klein. Mijn vinger werd al blauw in het stadhuis, daarom heb ik hem afgedaan en nooit meer omgedaan", zegt Venderbos in gesprek met weekblad Privé.

"Ik vind een trouwring überhaupt niet zo mooi. In plaats daarvan wilde ik na vijf jaar een tatoeage zetten, maar dat wilde mijn vrouw niet, omdat een tatoeage echt voor eeuwig is."

Het stel is 12,5 jaar lang getrouwd en heeft twee kinderen van zeven en vijf jaar oud.

Spanning

Het beloven van de eeuwige liefde staat zowel de 40-jarige Venderbos als diens vrouw een beetje tegen.

"Mijn ouders zijn na meer dan twintig jaar huwelijk uit elkaar gegaan, wat in ons gezin behoorlijk veel spanning met zich meebracht. Zij hadden ook ooit het idee om altijd bij elkaar te blijven. Wie ben ik dan om te zeggen dat het mij wél lukt?"

Tijdens zijn trouwbelofte ontweek Venderbos daarom ook de gelofte om eeuwig verliefd te blijven. In plaats daarvan zei hij: "Ik houd vandaag van je, ik wil morgen van je houden en morgen wil ik dat opnieuw zeggen, en heel veel verder moeten we niet kijken."