The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco heeft haar excuses aangeboden voor een foto die zij maandag plaatste waarop haar honden op een Amerikaanse vlag zaten.

De drie dieren waren vanwege de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag gekleed in roodwitblauwe bandana's en zaten op een Amerikaanse vlag.

Dat schoot veel Amerikanen in het verkeerde keelgat. Zij lieten de actrice weten dat de vlag de grond niet mag raken en waren er ook niet van gecharmeerd dat ze dieren op een vlag liet zitten.

Een aantal instagrammers verweet haar zelfs geen respect te hebben voor haar land en voor de vlag als "symbool voor wat anderen hebben opgeofferd".

Respect

Toen de actrice het commentaar las, verwijderde ze de foto meteen. Dinsdag plaatste ze een nieuw bericht, deze keer met excuses. "Om te beginnen, weet dat ik ontzettend veel respect heb voor mijn land. Ik ben een trotse Amerikaan", aldus Cuoco.

"Gisteren heb ik de fout gemaakt een foto te plaatsen van mijn honden op de vlag. Ik bied mijn excuses aan aan iedereen die daar aanstoot aan nam. In de spotlight staan is soms extreem moeilijk. Alle fouten en imperfecties worden uitvergroot. Ik ben niet perfect."