Victoria Koblenko en Evgeniy Levchenko verwachten binnenkort samen hun eerste kind, maar dat leek een paar jaar geleden nog onmogelijk. De actrice zag de oud-voetballer niet als "husband material."

"Als ik kinderen wil, had ik altijd in mijn achterhoofd, moeten ze van Lev zijn. (...) Hij was een boyfriend voor mij, dit is dus how fucked up you get als je te veel Sex and the City hebt gekeken!", zegt de 35-jarige Koblenko in gesprek met JAN Magazine

Nadat ze haar relatie met Levchenko beëindigde in 2008 kreeg ze iets met een man die volgens haar wel voldeed aan alle eisen van een goede echtgenoot. "Een goed opgeleide, flamboyante, succesvolle, stijlvolle man. Een selfmade business man die verschillende talen sprak. Én goed gemanierd: heel belangrijk."

De actrice merkte echter dat er geen vonk tussen hen was. "Dat was voor mij moeilijk om te erkennen. Alles sloot naadloos op elkaar aan, als tandwielen die perfect op elkaar pasten. Ik miste het levendige van als het niet naadloos op elkaar aansluit."

'Unheimlich'

Met Levchenko schuurde het voor ze hun relatie in 2008 beëindigden regelmatig. "Er was niets wat we konden bespreken zonder dat het ontplofte. Meestal ging het nergens om, op een gegeven moment ging ik me echt unheimlich voelen."

Nu ze weer met de oud-voetballer samen is en de twee samen een kind verwachten, weet de actrice naar eigen zeggen pas echt wat echte liefde is. "Liefde is volwassen, het is gevuld met verantwoordelijkheden. De verantwoordelijkheid om de ander vrij te laten, bijvoorbeeld. (...) Als twee mensen bij elkaar zijn en er zijn allerlei regels en restricties, uitgesproken of niet, dan voel je je niet vrij. Die regels en restricties hebben wij nu niet meer."