Lindsay Lohan schrijft boek over persoonlijke ervaringen

Lindsay Lohan zegt bezig te zijn met een boek waarin zij haar persoonlijke ervaringen beschrijft.

"Ik hoop dat ik met mijn woorden mensen kan bereiken die leiding zoeken of vastzitten in een lastige periode", zegt Lohan in een interview met Vanity Fair.

"Ik wil iedereen laten weten dat we allemaal pieken en dalen meemaken in ons leven." De actrice haalde jarenlang alleen het nieuws vanwege haar vele aanvaringen met justitie, vaak het gevolg van haar verslavingen.

Momenteel haalt Lohan het meeste plezier uit het reizen en mediteren. Ook besteedt de actrice de nodige tijd met haar familie, iets wat ze erg belangrijk vindt. Verder zegt Lohan trots te zijn dat zij haar eigen fouten uit het verleden kan accepteren.

Terugdraaien

In het interview, dat in het teken staat van de dertigste verjaardag van de actrice, zegt Lohan nergens spijt van te hebben. "Ik kan de tijd niet terugdraaien. Als ik dat wel zou kunnen, zou ik beter naar mijn moeder hebben geluisterd en andere vrienden hebben gekozen."

Lohan kijkt uit naar haar verjaardag die ze samen met familie en vrienden viert in Griekenland. Ze zegt ook een gezin te willen stichten, maar laat weten eerst weer werk te willen maken van haar carrière als actrice.

Lees meer over:
Tip de redactie