André Hazes Jr. is zeer blij met de warmte die hij krijgt van zijn schoonfamilie. De zanger en zijn zwangere vriendin Monique wonen tijdelijk in een stacaravan, maar zijn van plan daar permanent in te gaan wonen.

"We zijn serieus van plan om hier definitief in een stacaravan te gaan wonen. Dat vrije gevoel dat ik nodig heb, dat heb ik van mijn ouwe heer. In Hoek van Holland had hij een huisje waar hij helemaal zichzelf kon zijn. Ik heb weleens foto's van hem gezien in de caravan, helemaal gelukkig."

"Er is een wereld voor ons opengegaan, zo fijn dat we het daar hebben! De rust, de vrijheid, maar ook de warmte van mijn schoonfamilie voel ik", vertelt de zanger in gesprek met Privé.

"Het is toch geweldig dat ik er nu ook zo bijzit? Daarbij heb ik bijna nooit in mijn leven het familiegevoel gekend. Toen we ons huis aan het verbouwen waren, heeft mijn schoonvader echt veel gedaan. Ik vroeg of ik niet iets voor Moniques vader moest kopen. Maar nee, het is normaal in haar familie dat je elkaar hebt."

Liefde

De zanger zegt erg blij te zijn een omgeving te hebben gevonden, waarin zijn kind onder de voor hem juiste omstandigheden kan opgroeien.

"Er was bij ons thuis altijd wel iets aan de hand. Óf met de broers van pa, óf met opa en oma, ga zo maar door. Het kon nooit normaal en er was altijd wel rottigheid in huis. Die warmte die ik nu ontvang, gun ik mijn kindje straks ook. Dat stukje familiegeluk, daar ben ik zo lang naar op zoek geweest."

Hazes Jr. heeft zelf geen contact meer met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne. De exacte reden voor de breuk tussen de zanger en hen is niet bekend, maar zou iets te maken hebben met het leeftijdsverschil van de zanger (22) en zijn vriendin Monique (38).

Het stel krijgt in oktober hun eerste kind. Het wordt een zoon.