Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Sylvie Meis slaat soms dagje strand over om paparazzi te vermijden

Sylvie Meis voelt zich soms genoodzaakt om op vakantie het strand niet te bezoeken, omdat ze weet dat daar ook paparazzi zijn die foto's van haar willen maken.
Door NU.nl

"Het blijft lastig", vertelt de presentatrice in gesprek met Grazia.

Meis doet haar best om haar vakantiebestemmingen geheim te houden. Soms lukt dat niet. "Begin dit jaar was ik in Miami. Ik merkte dat er paparazzi op het strand waren en dat vond ik, moet ik eerlijk toegeven, zo vervelend dat ik de rest van de vakantie bij het zwembad heb doorgebracht."

"Gewoon, om die hysterie maar te vermijden. Terwijl ik wel van het strand hou en het heerlijk vind om in de zee te zwemmen. Maar dat heb ik laten schieten, jammer genoeg. Het irritantste is als ze niet ophouden, terwijl ze hun foto's allang hebben. Ze blijven maar jagen en terugkomen."

Ibiza

De presentatrice van het Duitse programma Let's Dance vindt wel dat je als beroemdheid zorgvuldig moet nadenken over je potentiële vakantiebestemmingen. "Als je naar Ibiza of St. Tropez gaat, weet je van tevoren dat er veel paparazzi op de loer liggen. Dus als je daar problemen mee hebt, moet je dat ook gewoon niet opzoeken."

"Zo simpel is het ook weer. Daarom heb ik een paar geheime adresjes, waar ik redelijk op vakantie kan gaan."


Lees meer over:

Sylvie Meis

Aanbevolen artikelen