Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Yolanthe en Wesley Sneijder leggen media beperkingen op bij doop zoon

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar echtgenoot Wesley Sneijder hebben middels hun managers de media gewaarschuwd voor het maken van beelden voorafgaand, tijdens en na de doop van hun zoon Xess Xava.
Door NU.nl

Het eerste kind van het stel wordt zondag op Ibiza gedoopt en daarbij zijn fotografen in principe niet zomaar welkom. In een brief, onder andere gericht aan AD, laat het stel weten te zullen optreden tegen publicatie van opnames.

"Foto's of andere audiovisuele vastleggingen (gezamenlijk: de opnamen) van Wesley of Yolanthe en overige aanwezigen op het terrein, ongeacht of deze wel of niet vanaf het terrein of van openbare weg/straat zijn genomen, zijn zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van hun zelf of hun management niet toegestaan."

Ook de publicatie van dergelijke opnamen is niet toegestaan. "Tegen het maken van dergelijke opnamen, het in het bezit hebben van de opnamen en de publicatie daarvan zal direct worden opgetreden, aangezien dergelijke publicatie geen enkel redelijk doel zal dienen."


Lees meer over:

Wesley SneijderYolanthe Cabau

Aanbevolen artikelen