Harry Mens sluit zesde kind niet uit

Harry Mens sluit niet uit dat hij en de moeder van zijn vijfde dochter Victoria nog een kind krijgen. Het zou het zesde kind voor de presentator worden.

"Als Diana een baby wil, ben ik daar niet moeilijk in", aldus de 69-jarige Mens in gesprek met Story.

Mens verraste in 2001 zijn vrienden en familie, toen bleek dat hij naast zijn gezin met toenmalig echtgenote Suze, ook twee kinderen had bij zijn minnares Mouna.

Nadat de scheiding met Suze rond was en ook zijn relatie met Mouna was verbroken, ontmoette hij Diana (38), met wie hij een korte relatie had toen zij in Nederland was voor haar werk voor het Joegoslavië-tribunaal. Diana ging terug naar Bulgarije, maar vertelde de tv-maker niet dat ze in verwachting was van zijn kind.  

Preventief

Elf jaar later is het stel herenigd, ze hebben besloten het alsnog samen te proberen. "Het voelt goed. Ik heb totaal geen behoefte aan een andere vrouw, dus het werkt heel preventief", vertelt Mens nu.

De bedoeling is dat Diana en zijn dochter Victoria binnenkort naar Nederland verhuizen, als Victoria haar basisschool heeft afgemaakt.

Voor er een besluit komt over een zesde kind moet Mens dat eerst goed bespreken met Diana. "Want het is natuurlijk wel een beslissing die je met zijn tweeën neemt."

Lees meer over:
Tip de redactie