Woensdag 28 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Fred van Leer wil geen 'Inca-tempel' of 'oud kerkje' bezoeken op vakantie

Fred van Leer heeft geen enkele behoefte van alles te ondernemen tijdens zijn vakantie. "Noem mij een cultuurbarbaar, maar ik wil op vakantie helemaal niet naar een Inca-tempel of oud kerkje. Als ik zoiets wil zien, dan koop ik wel een ansichtkaart."
Door NU.nl

"Vakantie is voor mij: uitrusten en relaxen vanuit mijn verblijf uitzicht op zee", aldus Van Leer in gesprek met Flair.

Voor de stylist is het strand "essentieel" voor een vakantiegevoel. "Een zonnetje erbij en bakken maar. De dame die mij geregeld een botox-prikje geeft, vindt dat vreselijk: zij heeft het liefst dat ik met factor honderd onder een parasol ga zitten met een zonnebril en een hoed op, maar ik hou zo van de zon."

Volgens Van Leer is het een cliché maar zijn favoriete zomerbestemming is Ibiza, "net als alle andere bekende Nederlanders". "Dat komt omdat Ibiza alles heeft: rustige plekjes, heerlijk eten, perfecte stranden."

Stappen

Flink stappen tijdens zijn vakantie doet de stylist niet, al denkt hij dat mensen het wel van hem verwachten. "Er wordt vaak van mij gedacht dat ik elke avond in de lampen hang, maar ik ga nooit naar de grote clubs. Mijn ideale vakantiedag bestaat uit: strand, 's avonds in het appartement lekker tutten, uit eten gaan en als afsluiter een borrel op een terras."


Lees meer over:

Fred van Leer

Aanbevolen artikelen