Dinsdag 27 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Ranomi Kromowidjojo is 'perfecte vrouw' voor Ferry Weertman

Ranomi Kromowidjojo is de perfecte vrouw voor haar vriend Ferry Weertman. De twee zijn meer dan een jaar samen en houden "heel veel" van elkaar.
Door NU.nl

"We hebben al vanaf het begin een enorme klik met elkaar en we begrijpen elkaar volkomen. Zij weet als geen ander hoe mijn leven in elkaar zit en dat is heel prettig, kan ik je zeggen", aldus de 24-jarige Weertman in gesprek met Privé.

Volgens de zwemmer vindt zijn vriendin het geen probleem als hij op het laatste moment af moet zeggen omdat hij te moe is. "Zij weet wat 'moe' betekent voor een topsporter en dat je nu eenmaal heel veel moet laten om aan de top mee te kunnen, zoals zij dat zelf ook moet doen."

De twee ontmoetten elkaar tijdens trainingen in Turkije, waar de vonk volgens Weertman oversprong. "Daar hadden we tussen de trainingen door en 's avonds tijd om elkaar echt goed te leren kennen."

Pieter van den Hoogenband

Volgens de zwemmer gunt Kromowidjojo's ex Pieter van den Hoogenband de twee hun liefdesgeluk. "Ik heb hem persoonlijk leren kennen toen hij een keer als begeleider met ons meeging op trainingskamp naar Thailand. We konden daar al goed met elkaar opschieten en ook daarna hebben we nog een paar keer een hapje met elkaar gegeten. En nog altijd kunnen we goed met elkaar opschieten."


Lees meer over:

Ferry Weertman

Aanbevolen artikelen