Kenny Chesney heeft tijdens een concert in Philadelphia ten onrechte tegenover het publiek verklaard dat een lokale politieagent was overleden.

De 48-jarige countryzanger vertelde de bezoekers van zijn concert dat agent Christopher Dorman overleden was, nadat hij zeven keer werd beschoten tijdens zijn werk.

Mogelijk interpreteerde Chesney een filmpje, dat hij vlak voor zijn optreden te zien kreeg, verkeerd, schrijft ABC. De gewonde officier vertelde in die video dat hij niet naar het concert kon van de populaire countryzanger vanwege zijn verwondingen. Aan het einde van het filmpje sloot hij af met: "Vergeet mij niet."

Het politiebureau waar Dorman werkzaam is, werd op de hoogte gesteld van de uitspraken van Chesney en reageerde verbaasd. "Officier Dorman is levend en wel. Ik heb geen idee wat Kenny Chesney dacht toen hij dit zei tijdens zijn concert."

Excuses

Chesney bood snel na de reactie van het politiebureau zijn excuses aan. Het Folcroft Borough Police Department plaatste daarop een foto op Facebook, waarop te zien is dat de agent aan het telefoneren is met de countryzanger.