Lieke van Lexmond ontwierp eigen trouwjurk

Lieke van Lexmond trouwde zaterdag in een eigen ontwerp. De presentatrice, die in Italië trouwde met Bas van Veggel, maakte de trouwjurk samen met couturier Claes Iversen.

"Ik zag ooit bij hem op de catwalk een jurk met veel transparantie en vond dat heel mooi", aldus van Lexmond maandag bij RTL Boulevard. "Ik begon hem te vertellen wat ik wil en zei: ik weet het verder eigenlijk niet. Maar toen zei hij: jij weet precies wat je wil. Samen hebben we de jurk ontworpen."

De presentatrice wilde niet alleen een doorschijnende trouwjurk, maar ook een comfortabele. "Hij moest lekker zitten. En ik wilde heel erg dat Italiaanse, en een beetje dat Franse stijltje."

De presentatrice, die inmiddels weer terug in Nederland is met haar man en kind, kijkt terug op een "hele intieme, bijzondere ceremonie". "Ons kleine mannetje heeft de ringen gebracht met z'n neefje, dat ging heel goed", zei Van Lexmond over haar anderhalf jaar oude zoontje Vik.

Huwelijksreis

Van Veggel en Van Lexmond gaan voorlopig nog niet op huwelijksreis. "Dat hebben we eigenlijk omgedraaid, we zijn vorige week lekker met z'n drieën weg geweest en zo heel relaxed aan ons huwelijk begonnen."

Later deze zomer gaat de 34-jarige presentatrice met haar gezin terug naar Italië voor een vakantie.

Lees meer over:
Tip de redactie