Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Tweede manager klaagt Chris Brown aan om agressief gedrag

Een tweede manager beschuldigt Chris Brown van agressief en gewelddadig gedrag. Tourmanager Nancy Ghosh stapte volgens TMZ tijdens Browns Europese tournee op nadat hij haar bedreigde.
Door BuzzE

Ghosh, die met artiesten als Kanye West en Justin Bieber werkte, botste eind mei met Brown over haar arbeidsvoorwaarden.

Ze stapte per direct op en bracht het team van de rapper een dag later via een e-mail op de hoogte van de aanvaring. Daarin schreef ze zich onveilig te voelen omdat de 27-jarige rapper onredelijk en onder invloed van drugs was. Ghosh beweert dat hij dreigde met haar hetzelfde te doen als hij met Mike G. heeft aangedaan.

Mishandeling

Mike G. is Browns voormalig manager die de r&b-zanger beschuldigt van ernstige mishandeling. Mike G. beweert dat de rapper hem vorige maand zonder aanleiding heeft geslagen. Volgens de manager had de zanger drugs gebruikt voordat hij woest werd en ging slaan.

Ghosh en Mike G. zijn volgens TMZ niet de enigen die klagen over het agressieve gedrag van Brown. Een productiemanager heeft ook een klacht ingediend.


Lees meer over:

Chris Brown

Aanbevolen artikelen