De echtgenote van Ellie Lust is ook haar manager geworden. De Amsterdamse politiewoordvoerster kreeg na haar bijdrage aan het televisieprogramma Wie is de Mol? veel en vooral sterk uiteenlopende aanbiedingen.

"Eigenlijk vind ik zo'n manager maar poeha, maar het geeft heel veel rust. Ik doe mijn kunstje en zij regelt de rest", zegt Lust in de Vrouw.

"Dat ik alles leuk vind, wil niet zeggen dat ik ook alles doe. Ik wijs zeker tachtig procent van de verzoeken af. Zo word ik vaak gevraagd voor heel leuke programma’s, maar ik kan toch moeilijk op maandagavond zitten geiten bij een spelshow en op dinsdag een ernstig delict bij Opsporing Verzocht behandelen.

Lust is bang dat mensen haar anders niet meer serieus zullen nemen en stelt daarnaast "zuinig" op haar onkreukbaarheid als politiewoordvoerster te zijn.

Stoplicht

Dat verantwoordelijkheidsgevoel zit haar heel soms enigzins in de weg: "Ik ben niet veranderd, maar de buitenwereld reageert wel anders op mij sinds mijn deelname aan Wie is de Mol?. Ik moet het niet wagen om een keer door rood licht te fietsen bijvoorbeeld. Terecht natuurlijk, maar daardoor ben ik wel altijd op mijn hoede."