David Hasselhoff zegt geen geld nodig te hebben om gelukkig te blijven. De acteur zit in financiële problemen, maar is niet van plan zijn levensstijl te veranderen.

"Het gaat er niet om hoeveel geld je hebt, maar hoe je je leven leeft", zegt de 63-jarige acteur in gesprek met Entertainment Tonight.

Hasselhoff heeft niet genoeg geld om de alimentatie voor zijn ex-vrouw Pamela Bach te betalen, maar hij maakt zich geen zorgen over het geldtekort. "Soms gaat het goed, soms gaat het slecht."

"Ik moest vroeger altijd lachen om rijke mensen die op een dag ineens geen geld meer hadden. Maar op een dag overkwam mij hetzelfde! Dus nu weet ik ook hoe dat voelt."

Alimentatie

De Baywatch-acteur moet zijn ex-partner jaarlijks 225.000 euro betalen, maar Hasselhoff zegt dat hij minder dan 4.000 euro in bezit heeft. Wel verdient hij nog ongeveer 100.000 euro per maand, maar hij geeft daarvan ruim de helft uit.

Hasselhoff beweerde eerder dat zijn ex-vrouw geen enkele poging heeft ondernomen om in haar eigen levensonderhoud te voorzien. Volgens de acteur is ze een getalenteerd actrice en producent die gemakkelijk aan een baan kan komen. 

Hasselhoff en Bach waren zestien jaar getrouwd. Ze hebben samen twee dochters en zijn in 2006 gescheiden.